Smaczniegotuj 1 Smaczniegotuj 2 Smaczniegotuj 3
Smaczniegotuj 3 Smaczniegotuj 4
PRZEPISY KULINARNE
Smaczniegotuj.pl Dodaj przepis Szukaj przepisu Regulamin O nas
kwadrat
Przepisy kulinarne
Linia
Strzalka Ciasta
Strzalka Dania m±czne
Strzalka Dania wegetariańskie
Strzalka Dania z cielęcin±
Strzalka Dania z drobiem
Strzalka Dania z dziczyzn±
Strzalka Dania z jagnięcin±
Strzalka Dania z ryb±
Strzalka Dania z wieprzowin±
Strzalka Dania z wołowin±
Strzalka Desery
Strzalka Napoje
Strzalka Przek±ski
Strzalka Przetwory domowe
Strzalka Sałatki i surówki
Strzalka Sosy
Strzalka Warzywa i grzyby
Strzalka Zupy
Tlo
Kuchnie ¶wiata
Linia
Strzalka Kuchnia amerykańska
Strzalka Kuchnia chińska
Strzalka Kuchnia francuska
Strzalka Kuchnia japońska
Strzalka Kuchnia meksykańska
Strzalka Kuchnia włoska
Tlo

katalog Dania z cielęcin±


strzalka
Pierogi z cielęcin± - Przepis dodał/a: Agata
 
  Składniki:
  50dag m±ki
2 jajko
1 szklanka ciepłej woda
60dag cielęciny
10dag grzybów suszonych
sól
pieprz
2 łyżki oleju
4 li¶cie laurowe
ziele angielskie
 
Przygotowanie:
  Mięso musimy pokroić i podsmażyć na oleju, potem dolewamy wode i prze 30min dusimy pod przykrywk±, razem z pokrojon± cebul± , li¶ciem laurowym i z zielem angielskim.Następnie musimy przygotować ciasto, przesiać m±kę, wbić jajko, posolić, zagnie¶ć, dodajemy po trochu wody aby ciasto było luĽne i elastyczne, ciasto rozwałkować, podsypuj±c m±k±. Następnie wycinamy pierożki i je sklejamy, wkładamy do wrz±cej osolonej wody.

Kropka
Drukuj przepis Dodaj opinie

pioro Wasze opinie

Przepis na E-mail
Linia
Je¶li chcesz dostawać najciekawsze przepisy kulinarne na swój adres e-mail, zapisz się już TERAZ!!!

Strzalka 3
Linia 2
Wyszukiwanie
Linia
Strzalka 3
Strzalka 2 wyszukiwanie zaawansowane
Strzalka 2 Praca
Linia 2
Rek
Linia
Co czę¶ciej jadasz?
domowe jedzenie
pizza
kebab
chińczyk
hamburgery
Linia 2
Stopka